Mail ons

Welkom bij Lampenproducent Lichtpunt

Langskomen om een specifieke lamp te komen bekijken? Ik heb een collectie van ruim 2600 lampen en maar een mini-showroom. Ik ben een kleine producent, in de mini-showroom van 10m2 is daarom voornamelijk de eigen collectie te zien c.q. advies over de mogelijkheden, lampenkappen op maat e.d. . Informeer gerust vóóraf om te vragen of een specifieke lamp in het écht te zien is.

Heeft u een vraag? -> graag per e-mail

Door drukte kan ik niet altijd de telefoon meteen opnemen; ik ben soms bezig met productie maar ook wanneer ik fysiek klanten aan het helpen ben kan er niet altijd opgenomen worden. Heeft u een specifieke vraag, bijv. omdat u een reserveonderdeel zoekt, dan kunt u het beste uw vraag per e-mail insturen. Dan zoek ik het z.s.m. voor u uit en krijgt uw vraag ook de aandacht die het verdient. Vaak is het ook moeilijk om dit soort vragen ter plekke via de telefoon te beantwoorden.

Afhalen/bezoek i.v.m. Corona: voor niet dringend bezoek kunt u helaas momenteel niet langskomen (denk o.a. aan bezichtigen showroom, vertegenwoordigers van leveranciers, afhalen e.d.). In principe komt er momenteel alleen pakketbezorging aan de deur met de daarbij horende maatregelen. Het is niet mogelijk om te komen afhalen en ik verzoek u dan ook daar van af te zien of uw order uit te stellen. Indien u het toch dringend acht om een bestelling af te komen halen dan is dat mogelijk op afspraak en dient u 1,5m afstand en hygiene te respecteren. O.a. deurklink en deurbel worden na ieder bezoek schoongemaakt. Bedankt voor uw begrip.

Hemelvaart 21 mei en 22 mei zijn geen werkdagen. Het is deze dagen niet mogelijk om pakketten aan te leveren bij PostNL. Hierdoor kan uw bestelling vertraging hebben. Deze dagen tellen niet mee als werkdag voor de aangegeven levertijd bij producten.

Contact

Bloqq / Lichtpunt
Kantoor aan huis

Molenstraat 13
4902 NM OOSTERHOUT NB
tel. 0162-421300 (dinsdag en donderdag)
e-mail: info @ LichtpuntNederland.nl
Openingstijden:
uitsluitend op afspraak
afhalen goederen: Dit kan iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00-16.00u óf doordeweeks ná 17.00u

Ik ben een lampenmaker en dus nadrukkelijk géén winkel. Het is helaas niet mogelijk om vrijblijvend binnen te lopen om rond te kijken of producten aan een toonbank/ uit het schap te kopen. Er is ook geen pinautomaat of kassa aanwezig.
Komt u op afspraak dan kunt u gratis voor de deur op de eigen oprit parkeren.

KvK nr: 20161215
BTW nr: NL821404180 B01

Email ons
Type de letter hieronder